Universitatea de Medicină și Farmacie “Grigore T. Popa” Iași organizează vineri, 19 aprilie 2013, evenimentul TEDMED Live Iași, în paralel cu TEDMED Washington DC. Parteneri: Rotary International, Rotaract Iași 2000 și Societatea Studenților Mediciniști Iași. Evenimentul va avea loc în Aula Magna a UMF “Gr. T. Popa”.

TEDMED Live Iași este singura manifestare din seria TEDMED desfășurată anul acesta în România și în Europa de Est, fiind una din cele zece conferințe TEDMED găzduite de universități de prestigiu din Europa.

526497_563793240317710_2120878674_nAuditoriul va putea urmări prezentări live din Washington DC și prezentări susținute de speakeri locali, în maniera consacrată a evenimentelor TED.

Evenimentul se adresează tuturor persoanelor din domeniul medical si mediul universitar. Accesul este liber și se face pe baza înscrierii gratuite pe pagina oficială Facebook  TEDMED Live Iași.  Check-in-ul se va face doar în baza carnetului de student, care să demonstreze apartenența la UMF Iași sau la oricare alt UMF din țară sau în baza unei dovezi care să ateste calitatea de medic.

Din programul evenimentului: difuzări ale celor mai bune prelegeri din cadrul TEDMED Washington DC, prezentări de actualitate ale speakerilor locali, sesiune de dezbateri asupra unor teme actuale de interes medical, o sesiune de programare neuro-lingvistică, prezentare despre arta fotografică implementată în medicină.

Speakerii TEDMED Live Iași:

Prof. Dr. Vasile Astărăstoae (Rector UMF Iași), Prof. Dr. Maria Stamatin (neonatologie), Prof. Dr. Mircea Onofriescu (obstetrică-ginecologie), Prof. Dr. Eugen Târcoveanu (Chirurgie), Prof. Dr. Evelina Moraru (pediatrie), Dr. Bogdan Stana (pediatrie), Dr. Bogdan Tamba (farmacologie), Dr. Mihai Marinca (oncologie), Dr. Tudor Petreus (biologie celulară), Dr. Radu Iliescu (fiziologie cardiacă), Dr. Vlad Pieptu (chirurgie plastică), Dr. Iulian Zonenstain, Dr. Richard Constantinescu, Ioana Crețu (limbi moderne) și Cristina Bobe.

Echipa de organizatori ai evenimentului este formată din Dan Cristian Moraru, Nikos Makris și Alexandra Mihăilă, studenți ai Universității de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” Iași.

TEDMED este o comunitate interdisciplinară de lideri și inovatori care împărtășesc hotărârea comună de a crea un viitor mai bun în sănătate și medicină.

Pentru mai multe informații despre eveniment,  speakeri, teme abordate și înscrieri, puteți accesa pagina oficială Facebook TEDMED Live Iași.

17789_563289883701379_1194159153_n

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *