Fundatia Amfiteatru si Asociatia Romana de Turism Medical organizeaza Conferinta Nationala cu Participare Internationala “Inovatie si calitate in asistenta medicala de specialitate”, Editia I “Calitate si inovatie in ortopedie, traumatologie si imagistica medicala”, Bucuresti, Hotel Ibis Palatul Parlamentului, 19 – 21 Iunie 2015. Evenimentul se desfasoara sub egida Clusterului Medical “Sanatate Romania”.

Evenimentul isi stabileste drept principal obiectiv promovarea inovatiei in domeniul ortopediei, prezentarile si dezbaterile concentrandu-se pe tematica calitatii in ortopedie, artroscopia si protezarea in ortopedie, investigand elementele de noutate in domeniul ortopediei.

Conferinta va crea o platforma de comunicare si schimb de experienta, intre medicii specialisti din Romania, dar si din afara tarii, manageri de unitati medicale din mediul public si privat, institutii publice centrale din domeniul sanatatii, organizatii profesionale.

Asadar, va asteptam la Conferinta Nationala cu Participare Internationala“Inovatie si calitate in asistenta medicala de specialitate”, Editia I “Calitate si inovatie in ortopedie, traumatologie si imagistica medicala”, Hotel Ibis Palatul Parlamentului, 19 – 21 iunie 2015.

 

Evenimentul este creditat de Colegiul Medicilor din Romania cu 13 credite EMC.

 

-INVITAŢIE
-AGENDĂ
-OFERTĂ
-FORMULAR DE ÎNSCRIERE